2021-07-14
————📍荃灣😼好耐冇黎過荃灣覓食 因為我次次都係荃灣食到中伏餐廳🍴😩 幾大陰影🌚今日揸車🚗經過 發現原來 Burger Joys嘅副線開左係享和街呢度 —Lucky Smash 💥 主打平價高質漢堡🍔🍟#𝘓𝘜𝘊𝘒𝘠𝘚𝘔𝘈𝘚𝘏❏ 套餐1: 雙層牛肉芝士漢堡、鮮炸薯條、汽水🥤$98🍔牛肉煎到外脆入面好juicy😙加埋融化左嘅芝士🧀 雙層滋味👅👅個包口感正常 唔係超級鬆軟個種 店鋪仲揸左啲秘製醬 但個人認為另外再加少少🤏🏻茄汁同酸瓜 味道層次都會再昇華🙈🥰薯條🍟跟餐比左一大盒 新鮮炸號熱辣辣 味道正常❏ 熱狗🌭️ $10見到有$10咁平嘅熱狗即刻加錢 熱狗用嘅包同漢堡包一樣 只係形狀唔同 味道正常但$10係幾抵食🤣—————Lucky Smash (荃灣)荃灣享和街43-59號都城大樓地舖#winfat#winfat荃灣#winfat新界———————————————————📍🇭🇰 🗣留言 📤分享 💗讚好
📍荃灣
#𝘓𝘜𝘊𝘒𝘠𝘚𝘔𝘈𝘚𝘏
❏ 套餐1: 雙層牛肉芝士漢堡、鮮炸薯條、汽水🥤$98
薯條🍟跟餐比左一大盒 新鮮炸號熱辣辣 味道正常
❏ 熱狗🌭️ $10
—————
Lucky Smash (荃灣)
荃灣享和街43-59號都城大樓地舖
#winfat#winfat荃灣#winfat新界