(非会员)
2007-07-03 12 浏览
某日去flying pan(pop bites隔離)見到pop bites~有位waitress俾張左宣傳單張俾我~係六月既timetable~睇見有好多活動~仲有dj打碟~再係"openrice"睇到上一位食評,就決定要去下~去到有好多叮叮食物~不過有d價錢都唔平~一個大型X燒包要22蚊~而自選sandwiches同其他西式野食就幾好啦~38蚊~仲好大個~一個女仔係食唔晒~而我就幾鍾意個54%既choocolate cokkies(淺色)黑古力個隻d味都幾好~一杯朱古力茶$20+ 3塊cookies$20 + sandwiches$38=$78坐左個幾鐘~d歌好似開始重覆~好似有mika呢d比較新既歌~希望佢會播返d OASIS!

=$78