2024-04-02 179 浏览
𠮶日去金钟做完少少嘢有啲肚饿,又唔想食贵餐厅,即刻谂起Shake Shack 嘅汉堡包🍔,嗱嗱临冲去餐厅揾位先~太古广场嘅Shake Shack都有唔少嘅座位,揾个位坐低之后就网上落单,等佢通知我先出去拎个餐,可以好好俾自己坐低休息吓先😛𠮶日自己叫咗一个box set,只要$111就有一个汉堡,一个小食同一杯嘢饮,仲要送埋一杯雪糕添,应该系入面最抵食嘅食法😋,叫左个shack burger同薯条🍟,再将薯条点落啲雪糕度食,唔知有冇人同我一样都钟意呢一个食法呢?🤣作为一个汉堡包爱好者🍔,Shake Shack不嬲都系我心目中唔错嘅汉堡包,佢亦都绝对系金钟简单食饭嘅一个好选择👍🏻