2006-08-16 7 浏览
試了Zoe, Blueberry Cheese, Opera 及Blood O (即Orange). 飲品要了latte 和ice green tea float.Zoe 和Blueberry Cheese 一如以往般好味, Zoe 很cripsy, 而Blueberry Cheese 食得出是用足靚料, 平時d 餅店個層blueberry jam 甜到嚇死你, Zoe 的出品不會一味得個(人工化)甜字Opera 我就不太喜歡, 同行朋友喜歡朱古力就覺得還算可以最驚喜的是那件Blood Orange, 原本沒有expectation, 只是湊數叫多一件餅, 點知最後大家一致認為最好味係佢\\\, 下次去一定再試仲有, 諗極都唔明, 點解佢\\\ d whole cake 訂價咁貴? 10\\\" Zoe (圓形)承惠$990, 條數點計出黎???