2018-11-17 70 浏览
2018.11.12 MON 19:10 - 20:10呢間野一定冇下次,愈諗愈嬲!你明唔明1 佢係我地未食完,問都唔問,見我地停手就收走d野,我只不過係袋到搵緊野,我要同佢講未食完佢先比返我,我朋友都係受此對待,佢碟到仲有野,even 佢真係唔食,係無示意職員收走既情況下,禮貌上職員係咪都要問下我地,或者比個手勢我地,而唔係直接拎呢? 其實呢間野有收加一。2 食火鍋唔開冷氣,傻的嗎,熱到呢,我見D材料熟哂已經熄左火,但都好熱,食完雪糕都仲熱緊。3 我正餐未食完,上🍨比我,會溶架大佬,逼我放棄正餐,我知你限時60mins 但仲有十幾分鐘都未夠鐘,使唔使咁牙,出面都無人。4 職員黑口黑臉,我做足禮貌唔該佢,佢吱一聲都冇。5 仲好意思收多我錢 xxxxxx,之後計返先發現,呢間野比多一蚊都會嬲,唔好講笑。我地坐門口位,佢安排咗卡位比我地,座位好寬落,空間充足,坐得舒服,但成個feel好殘舊,唔知係咪受燈光較暗既影響,加上好似無開冷氣咁,真係唔多掂。普通,湯底幾有牛味,偏咸,食完會口渴。為甜品而去,正正常常,底下既蕃薯暖暖地,配埋凍雪糕,其實唔錯。總括而言,成個用餐體驗太差,職員態度一般,環
2018.11.12 MON 19:10 - 20:10

呢間野一定冇下次,愈諗愈嬲!

你明唔明
4 職員黑口黑臉,我做足禮貌唔該佢,佢吱一聲都冇。

普通,湯底幾有牛味,偏咸,食完會口渴。

杏子金時

總括而言,成個用餐體驗太差,職員態度一般,環境太熱,正餐普通,甜品再好都拉唔返,唔會再去,END.
2018-11-12