2019-07-20 1908 浏览
同朋友去完半島 high tea 後,去左海港城睇 Toy story 個展,玩左幾個鐘 !! 都差唔多食晚飯,大家就話不如去食 Dazzling,話佢好似裝修完,又有新 menu。黎到冇人等位 ~~ 正 !! 原來轉左手機落單,幾好喎 !! 幾個朋友黎選自己想食既野,再搵其中一個 SEND !! 但係冇相睇 ... 都唔知咩黎 !! 尤其野飲啦 ~ 睇唔到大杯定細杯 !! 哈哈 ~我地叫左個小食拼盤,有炸花枝丸 / 鹽酥雞 / 甜不辣,PARTY FOOD 都真係好開心 !! 甜不辣好彈牙,但原來朋友唔食 !! 花枝丸入面有幾粒花枝,配埋甜酸醬,正呀 !! 鹽酥雞我覺得唔夠味 ~~ 可以咸少少 !! 再黎就係每次黎一定會叫既 松露薯條,都真係好好食 🤣🤣柚子蜜雞翼,炸得岩岩好!入面好 Juice,柚子蜜岩岩掛雞翼出面,唔會過多汁醬!仲有火箭菜食下添 🤣黑松露意大利麵,呢個又係我必點,唔知點解佢地既松露真係好香!呢個意粉既雜菌好多,松露醬又好多,意粉軟硬適中!正 ~ 係份量細左少少,不過我地4個人分既係細架喇 🤣黃金烏魚子蒜香意大利麵,呢個黎到勁香,個烏魚子好香口,但唔可以放底吹完水食

再黎就係每次黎一定會叫既 松露薯條,都真係好好食 🤣🤣

黃金烏魚子蒜香意大利麵,呢個黎到勁香,個烏魚子好香口,但唔可以放底吹完水食...隔左陣都真係會覺得會有鯹味!

地中海炒什菌菇,呢個又係淡口左少少,不過都可以既!份量唔算細!

我地今日4個人叫左5杯野飲,好想試佢新飲品 🤣 我地叫左 水果冰茶 / Dazzling Cafe 特調 / 鮮果葡萄柚汽泡飲 / Mojito

最後梗係黎個 珍珠奶茶鬆餅加麻糬啦!正到爆,外脆內軟糯,又有咬口!但我加完先記得個朋友唔多 like 🤣🤣 佢食左一件,都好叻豬 🐽
2019-07-07