2021-11-21
🥯Smoked Salmon Bagel 💰$58😈今日有一日自己既MeTime就一早黎左長沙灣嘆下咖啡同坐下Chill下😈記得呢間Coffee Question我都有Bookmark過想黎因為佢店個裝修都好靚💛小店入面位置唔算多多數啲入都叫Takeaway😝同埋得店主一個人所以俾啲耐性等下🥳我叫左個Smoked Salmon Bagel🥯佢個Bagel有得揀藍莓或者洋蔥味🧅我揀左藍莓佢烘到個包岀面脆而入面又好煙Un🤤同埋個🥯仲有羽衣甘䔵番茄仔🤤佢仲有大量既三文魚同埋重點個Bagel有搽到CreamCheese超夾☕️Iced Honey Cappuccino 💰$46😈見平時CoffeeShop都係重複飲個啲😥我決定叫啲特別啲☕️佢呢個係Mix左蜜糖既Cappuccino正係得凍👍🏻同埋佢面頭上仲有啲焦糖碎係頂要攪勻先好飲😈佢飲落係有少少蜜糖味同埋味道係比較偏甜🤔但我飲落都接受到味道唔錯👍🏻同埋啲冰溶左啲就無咁甜😈大家都可以係門口打下卡😝不過今日我得一個人就無打😂大家食完都可以過條馬路去四喜買麵包食
💰$58
☕️Iced Honey Cappuccino