2019-04-21 585 浏览
食物比之前係差唔多,都ok! 本人係Openrice 訂枱下午lunch 有九折discount , 點知去到知道我地經Openrice booking,立即收埋個人set lunch menu 説經openrice 已有discount 不能order lunch set lunch. 我地諗住叫kebab ,因為看到set lunch menu $68 連湯同飲品,而且隔離枱係放set lunch menu,便追問為何我地要order main menu 要$108 還沒有湯及飲品, 他們堅持我地book openrice 有discount 所以不可, 我話咁cancel 我地booking, 當我地walk in 又話唔可以,而且員工英文不是太好,態度惡劣,又不能彈性處理! 我地兩人比隔離枱叫同一樣野貴了40-50%,而且到走時果位女員工仲走來話,下次不要openrice book 啦,成餐飯也十分生氣同感受他們是一間態度惡劣不flexiable 的餐廳!
食物比之前係差唔多,都ok!

態度惡劣,又不能彈性處理!

2019-04-19