2009-11-17
叫人: please wait to be seated... 好啦咁, 一等就等左成2分鐘都冇人出黎reception / cashier area.... 我唯有自己行下入d行下入d咁, 搵個人俾張檯我......一坐低, 嘩, (剛過lunch hour) 連埋我得6檯客, 又點解會忙到冇人o係reception 呢??叫左野食, 好耐先到, 但中間都有d 小插曲.... 話說有兩夫婦, 個女人仲係pregnant既~~ 佢地d野食一落檯, 就叫個manager黎問: 請問呢碟野係咩黎既呢??? 原來...... 廚房將人地食完既前菜, 放左入果對couple食果set 裡面, serve埋俾佢地!!!!! sigh~~ 好唔pro lor~~ *_________*我叫既係lunch set, 理應好快到~~ 但係~~~~~~ 我d noodles o係個 bowl到係一舊舊既!!! d soup 仲唔係話好熱~~ (是日氣溫得... 10c) 可能凍得快啦~~ 我食左6-7成都即刻埋單走了~~Waitress 好有禮貌, 加tea亦好快手~~ 抵讚呀!!P.S: 有兩個男人
P.S: 有兩個男人 (should be camera salemen...) o係度non-stop 講粗口... 好影響人食野既心情同個atmosphere... 但當然, 呢點同間餐廳冇關啦~~