2021-07-24 48 浏览
網上見人形容此地方是隱世的花園,我即即即到此光臨!佢ge 佈置係令我感到有種放假feel, 係去唔到旅行期間ge 一個good place to chill. D 食物唔係得個打卡able 樣,有內涵ge! 肉醬nachos 好足料,甚少食到尾都仲有醬,很耐吃的談心食物!主食係烤雞半隻,肉都算滑,味道正正常常。甜品係見到都覺幸福ge Milk Foam pancake, 佢d foam 好滑,唔會太甜,剛剛好的味道。兩位為食女孩子食係唔夠,要配d 少女心飲品。點左Garfield 同Pink Panther, 分別係伯爵茶奶同雜莓奶,各有好飲,會滯但唔會甜到漏😜 係歡樂的一餐!Try!!!