2008-11-17 594 浏览
約一年多前由澳洲回歸香港.Boost Juice 絕對係我勁Miss o既Top Three (其他係Syeny 到處都係o既Kabab 同埋Pan cake on the rocks + Sydney Korean 正宗韓菜......etc )年前知道澳門威尼斯人有一間之後次次過去都要飲一杯~~~ 不過香港o個間真係未去過亦未知點去.Boost Juice 於澳洲人等同Starbucks 於美國人(文法好似好怪...) , 滿街滿巷都係.夏天一人手揸一杯..要杯regular o既已經抵左一個lunch , 好飽 ~個人最愛King William's Chocolate 同 Tropicial Storm , 其次o既.只要有Banana 都得~~
約一年多前由澳洲回歸香港.