2020-08-05
Table 18最近做緊俄羅斯主題,見到有啲食評話觀塘開左間俄羅斯餐廳,誤會了😂其實係APM圪立多年既Table 18一直係食多國菜,耐唔耐會搞唔同既主題,happy hour飲嘢都好抵嫁👍意大利雜錦薄餅 $150鑑於我唔係打手,依個pizza真係要壇👎見依個pizza有甘多材料: Salami, Parma ham, 煙三文魚, 燈籠椒, 黑橄欖, 火箭菜, 香草醬, 芝士😼諗住會好好食,點知個薄餅皮係終極敗筆,又乾又硬!! Salami, Parma ham亦都偏咸,食依個pizza真係飲左大半杯野飲!! 作為menu入面最貴既pizza,真心不太值 T.T海鮮墨魚意粉配龍蝦汁 $130個人鐘意食墨魚意粉多過墨汁意粉,起碼唔會食到成個口黑曬!! 今次依個墨魚意粉又幾有驚喜,麵質煙韌,墨魚味都幾出😋不過龍蝦汁就有啲咸,唔通係海水味?😂一碟有3隻蝦3隻帶子,感覺有啲少,好彩我地都係3個人食😂
意大利雜錦薄餅 $150
海鮮墨魚意粉配龍蝦汁 $130