2022-07-18
朋友係AK粉,話中環依間餐廳有Anson Kong「加持」過,要同我一齊去試試,小妹只好捨命賠君子,出錢又力去食依餐晚餐今晚我地食既係Anson Kong l Woke Tailor Dinner Set ,依個係AK食過既餐,餐牌仲有佢既親筆簽名😍介紹返以下Dinner set既食物:🔘波士頓龍蝦湯用上波士頓龍蝦🦞做濃湯,香滑濃郁既龍蝦味,好似將啖啖龍蝦精華注入去湯入面,仲食到不少新鮮龍蝦肉🔘摩里菌意粉摩里菌我之前未聽過,上網做資料搜集先知又名羊肚菌,係珍品,係法國料理🇫🇷既重要食材(孤陋寡聞🫣)而且依種食材具有多種療效,摩里菌有機鍺含量較高,具有強健身體、預防感冒、增強人體免疫力的功效。🔘西班牙燒豬仔燒豬仔有5塊(約1/4隻)上枱個陣勁香‼️ 我已經留哂口水🤤 乳豬食落肉質嫩滑,加埋肥膏一齊食入口即化,正正子!基本上唔洗點咬已經食到,係好好好好好食既乳豬,配燒汁粟米仔同車厘茄,可以清新口腔🤭好推薦依一道菜式
介紹返以下Dinner set既食物:
🔘波士頓龍蝦湯