周末放假訓到10點鐘先醒, 11點鐘呢D時間食早餐又太晏, 食lunch又早左啲...加上想食個醒神Brunch, 就去左Bricklane啦, 其實之前都梨過, 覺得食物份量大又好味, 所以就再encore啦 今次同老公梨到叫左個Egg Benedict + All Day Breakfast share!! Egg Benedict有兩件, 個蛋一切開做到流心效果, 溝埋塊Ham一齊食, 口感好豐富, 好juicy至於All Day Breakfast, 份量十足, 兩個人share綽綽有餘, 種類都好多, 我仲有我最愛既炒蛋同埋薯餅, 薯餅真係唔係間間餐廳既All Day Breakfast都有架至於滑蛋, 都炒得好滑, 唔會太乾身或者太油膩!! 大大碟仲有茄汁豆, 腸仔, HAM, 煙三文魚, 兩個人share食唒飽到上心口至於飲品, 我就叫左杯熱既Rose latte, 配上簡簡單單既拉花, 味道都唔錯, 值得再encore!!

2019-06-01
午餐