TANGRAM

餐厅: TANGRAM
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-04-27 364 浏览
今晚应朋友邀请黎到位于湾仔AKI酒店二楼餐厅TANGRAM🤗呢间餐厅由法藉厨师主理融入摩登元素既菜式🧑‍🍳装修方面以简约木系设计🥰开放式厨房仲可以一睹厨师制作美食添😎凯撒沙律🥗清爽生菜🥬与烟肉咸香好夹😊喜欢巴马臣芝士奶香😊与及面包粒既口感🥰法国田螺利用蒜蓉牛油及昋草🌿焗制😊螺肉好入味入口爽嫩弹牙,带浓郁牛油香同淡淡香草味🌿薯蓉则幼滑顺口🥰系我食过最好味嘅法式田螺😍西班牙章鱼🐙用左蒜头🧄柠檬🍋香茜腌制切开一粒粒分享入口弹牙仲一啲都唔韧👍法式洋葱汤里洋葱甜味精华全部溶到汤里😬配上酥香的面包和芝士🥰一定要趁热饮啊😊波士顿龙虾意大利卷面🦞香气扑鼻既波士顿龙虾意大利卷面🦞龙虾起肉切开🥰每条卷面沾满浓郁龙虾汁🥰意大利卷面有口感唔会过淋😬可持续西班牙海鲈鱼肉质结实伴烤蔬菜🥬利用法式橄榄🫒蕃茄🍅及柠檬蒜蓉汁调味提鲜😊啖啖肉又冇骨好好食😋西班牙猪鞍加入左腌洋葱🧅法边豆及薯蓉慕丝😊主厨即场淋上秘制酱汁😊猪鞍煮到好淋身😊经软嫩至极☺️甜品🍋柠檬挞酸甜酸甜感觉到好清新😊饼皮松脆😊加埋面头忌廉食好正🤤微甜够健康🥰现场仲有即制Cocktails🍸今晚我叫左杯Fragrance Fashion🍸呢杯加入左 Rum+G

凯撒沙律🥗

西班牙章鱼🐙用左蒜头🧄柠檬🍋香茜腌制
切开一粒粒分享入口弹牙仲一啲都唔韧👍

波士顿龙虾意大利卷面🦞

现场仲有即制Cocktails🍸今晚我叫左杯Fragrance Fashion🍸呢杯加入左 Rum+Grapefruit带清新柚子香☺️好易入口啱哂女仔饮👍
  • 波士顿龙虾意大利卷面
  • 法国田螺