牛大人台灣火鍋吃到飽:台式火鍋的極致享受🍲牛大人台灣火鍋吃到飽,相信好多香港人都去過,我自己都食過幾次,但係就未試過最貴嘅A4+和牛餐,見到原來呢個餐係包埋鮑魚任食,今次就試吓!🍖 一人只需 $488,如果喺7:30前離座只需$438!就可以享受到超正嘅和牛,油花均勻,肉質軟滑,根本食到停唔落口!😍而且,套餐仲包括M9和牛牛丸同海鮮拼盤,海鮮新鮮得嚟仲有扇貝、生蠔、鮑魚同埋蟶子,全部都係即日新鮮嘅!🦪✨我最鍾意嘅係古法醉鮑魚,味道入味又多汁,真係可以任食,食到我哋每人十隻都唔覺得膩!😋另外,湯底方面我推介期間限定嘅豆腐三文魚鍋,奶白色嘅豆腐湯配埋三文魚肉飲落好滋潤,唔驚太油膩特別推介日本A4+和牛,用呢個價錢可以任食呢隻質素嘅牛真係好抵,質量和口感都非常出色,油花分布均勻。除咗牛仲有伊比利亞黑毛豬豬肉,都一樣肉質鮮嫩😋套餐中包括了M9和牛牛丸和新鮮海鮮拼盤,海鮮拼盤裡有扇貝、生蠔、鮑魚和蟶子,讓人吃得心滿意足。特別是醉鮑魚,味道濃郁又多汁,令人回味無窮,整個用餐過程中,我們每人竟然食左5轉鮑魚!除咗可以透過QR碼下單肉類同小食,各種蔬菜、丸類及飲品則可以隨意取用,真心兩個鐘有d唔夠食!
牛大人台灣火鍋吃到飽:台式火鍋的極致享受🍲

記得以前牛大人嘅套餐,只會包每人一個Häagen-Dazs雪糕,而家已經變咗可以任食,而且仲有好多唔同期間限定嘅特別口味!