今日同朋友去九龍城搵食,行過傷心酸辣粉,見到有雞煲/烤魚/牛肋骨煲/胡椒豬肚雞煲任飲任食放題2小時,重點係$99一位,店員仲同我地講免加一,價錢真係好吸引,於是就入左去幫襯啦!我哋點左胡椒豬肚雞煲,個煲味道好好,胡椒味濃郁,仲有好多豬肚同雞件,整體嚟講個煲非常好;跟住講吓任食有咩配料,有肥牛、雞件、豚肉片、豬紅、腸仔、牛丸、豬肉丸、芝士丸、蟹籽丸、芝士豆腐、魚腐、豆卜、芽菜、黑木耳、薯粉、寬粉、蘿蔔、薯仔、菇類、生菜、娃娃菜等等;至於飲品方面就有各款汽水、清涼茶、菊花茶、冬瓜茶、橙汁、蘋果汁、菊花蜜、咸柑桔、雪梨海底椰等等,以$99一位嚟講有咁多配料同飲品任飲任食,絕對係超值!值得一提嘅係除左晚巿放題,仲有午巿放題優惠,只需要$79一位,限時90分鐘,真係好抵!

胡椒豬肚雞煲
2020-07-07