(非会员)
今天下午一行四人由金鐘專剩的士落去食午餐, 真係好失望...餐湯: 忌濂湯- 兩個字講晒... 好差!!! 真係好差, 好似飲忌濂水咁, 一d creamy 的感覺都無, 都未試過飲個咁差的湯, 好睇唔好食!餐飽: 湯飲晒, 主菜黎埋都未到, 有待應以為我地已食完還想收用具, 我告知他餐飽還未到時, 他吹另一同事, 那同事說未得呀, d 飽好凍好硬. 結果, 其實飽本身唔差, 但真係凍, 個心仲係凍冰冰, 真是浪費了個飽!!主菜: 石頭飯- 這一個飯很好吃, 辣辣地, 石頭又能夠令飯保溫, 吃到最後一口的飯還很熱, 好吃.甜品: 不錯, 幾好味, 不太甜, 口味剛好餐飲: 其實沒有什麼特別, 不過想提的是叫4 杯黎錯兩杯...不過從38 樓的窗外境很是一流, 但是如果只靠海景去吸引食客, 但忘記了做好食物, 比我也不會去食第二次!

甜品: 不錯, 幾好味, 不太甜, 口味剛好