2016-08-15 3288 浏览
差唔多7点黎到 门口已经有人等紧 因为入坐就开始计限时90分钟就要埋单离开坐位 所以都要等齐人先拎飞 否则有位都唔意思先入坐店内大部分店员都系韩国人都以英语同韩语沟通为主 等左大约20分钟左右就有位 系咁多客人咁忙既环境下 店员都系亲切友善 要落单一按枱上个制 即时有店员行到面前 有效率!- Honey Curry Basasak (蜜糖咖哩烤鸡)上枱超级香 香到相都唔想影就要放落咀 即烤新鲜唔再讲 皮薄香脆 肉嫩唔会过熟 热辣辣 表面蜜糖甜咖哩味唔算浓带微辣 好夹一啲都唔怪 烤焦左既边位有重叉烧既味道 哈哈- Special Egg Roll (特色鸡蛋卷)好似玉子烧 但中间夹住紫菜 青瓜 黄卜白 火腿重有芝士再淋上茄汁 同黄芥末 再配有千岛酱 个人觉得一啖放落口 唔点酱已经好好味 蛋好滑而且一啲都唔干 但又做到层层分明 好有技术 虽然材料好简单 但好考工夫- Somersby Apple Rita本身钟意理只苹果酒 加埋沙冰 好冰冻 但饮得慢既话啲冰溶晒就会变淡 建议饮快啲又或者正系要支酒另外只有90分钟既时间食饭真系太
蜜糖咖哩烤鸡
特色蛋卷
- Special Egg Roll (特色鸡蛋卷)
苹果酒沙冰
- Somersby Apple Rita

另外只有90分钟既时间食饭真系太小 岩岩食完就要埋单 就要离开 如果要慢慢倾计慢慢食真系好难
2016-08-12
等候时间
20 分钟 (堂食)
蜜糖咖哩烤鸡
特色蛋卷