2022-11-08 214 浏览
菜式名好有gimmick,裝飾亦都好有心機,但現場感覺地方D逼。有book台。唔建議又食正餐,又食甜品,冇咩可能好好咁去享受食物。Pizza 同火山咖喱味道ok,但唔夠熱,只可以話暖暖地。重有半個鐘多d,個待應直接拎個雪糕過黎,呢個行為真係好差。個正餐都未食完。明白餐廳想趕第二輪生意,但基本禮貌係應該提醒客人先,而唔係直接上菜。其他甜品都算,雪糕黎,放一陣都溶哂,所以係唔建議。員工好用心幫公司趕第二輪生意,時間未到,會催你,送上句”用餐時間得返10分鐘嫁咋,你地執埋野差唔多”。間餐廳格局設計唔得,中間好窄既走廊,待應行黎行去好易同客人相撞。轉身左右望下朋友係邊果d,差d同待應相撞,之後畀佢粗言問候。好似去左食澳牛咁。食物唔算差,但gimmick野都係打卡,但呢個咁趕既時間同服務真係好難去好好享受食物。或者諗定食咩再揀一兩樣野食好,叫多d野反而冇時間食。
菜式名好有gimmick
Pizza 同火山咖喱味道ok,但唔夠熱,只可以話暖暖地。

2022-10-08