2020-12-28 98 浏览
90分鐘任食火鍋放題,環境寬敞又有海景, 鄰近又有donki, 食到飽飽之後去行最啱,除咗有汽水啤酒任君選擇, 仲有唔同嘅特色茶, 阿里山烏龍茶, 四季春, 桂花茶等, 最啱打邊爐嘅時候,又唔想飲汽水, 仲可以解膩添火鍋醬料亦都應有盡有, 仲有好多唔同丸類 蔬菜類, 菇類等, 對於我有選擇困難嘅港女嚟講, 樣樣都要食曬 , 但係個胃就好細 ,係一大挑戰火鍋嘅主角--肥牛, 脂肪比例分佈均勻, 薄切嘅肥牛放落去麻辣火鍋滾一滾, 再點醬油, 立即放入口, 感覺好滿足除咗肥牛之外, 仲有豬肉雞肉等隨時奉上,食到最後當然要食返 甜品啦, 有movenpick雪糕, 有朱古力士多啤梨雲呢拿味, 食到你舐舐脷

除咗肥牛之外, 仲有豬肉雞肉等隨時奉上,