2007-04-19
同下面個食評家不一樣,小妹於上星期六致電尖沙咀有骨氣,因為Full booking,所以便來到店仔細細的深水埗店。是次都係第一次來幫趁。之前都有吃過$88,但對比今次,我覺得好扺。我係看過報紙廣告,覺得,又係$88,任食仲要任飲,有骨氣係咪做到咁so先?响成個復活節都夾唔齊人,點知搞都今個星期六,阿草菇突然話收早,咪去有骨氣,尖沙咀係方便,但永世都要預先Book,之但係我五點打去又無得Book,話爆晒,雖然我哋係响尖沙咀,不過行過去博又唔值,所以大家一齊坐地鐡過深水埗。去到深水埗已經係八點四,知客小姐問我哋等唔等埋9點至入場,我問佢等九點有特價嘢食咩?佢話九點後$68位!吓吓吓?咁扺?唔係$88咩?我第一句就係問,有無得任飲?佢話同$88一樣,只係當宵夜所以會再平啲。我哋當然等啦!!半個鐘多啲啫。點知愈等愈多人,八點十左右,知客姐姐比我哋入去。一坐底班Friend已經點咗三個豬骨煲。然後我哋狂點牛肉、叉燒包、奶皇包、蝦醬丸、芝士腸、四寶丸.....狂數一輪,我哋又忍唔住叫咗兩客芝士蝦丸及兩支魚面,做半價,$20啫。即係比多八十蚊,不過我哋有八個人,一人比多十蚊。是日我哋埋單係每人$13
是日我哋埋單係每人$133,勁扺食!!