2009-09-09
SEP 6, 2009 (SUN) LUNCH咖喱豬扖飯 $38 凍芒果茶 $10吉列豬扖拉麵 $38 凍芒果茶 $10照燒雞中翼拉麵 $38 紅提子汁 $13唔記得今日係星期日嚟,係無午餐套餐叫!無咗個套餐沙拉 / 壽司 / 魚生&餐飲!可惜可惜!其實個咖喱豬扖飯係我介紹俾哥哥食嘅!因為我食過覺得好好食!但今日唔知係咪太多人,水準未能發揮到!乾咗D!今日我選咗吉列豬扖拉麵,因為真係好想食塊豬扖,可能係一齊炸嘅關係,同樣失準,炸皮好厚!但碗拉麵就好豐富,好多粟米、木耳、蔥花、海苔&半隻烚蛋,跟平日嘅拉麵定食真係差好遠,豐富好多,今天嘅拉麵整得好食咗,無糊到,真係幾好吃呀!弟弟一樣係照燒料理嘅FANS,照燒雞中翼拉麵係佢今日之選,雞中翼中間已經界開咗,方便進食,這小小心思就能顯出師傅嘅細心,值得一讚!雞翼好入味,照燒食品係呢度嘅穩陣之作!配了一支有氣紅提子汁,濃濃嘅紅提子味十分濃郁!凍芒果茶係我嘅必選,因為同樣味道濃郁又夠冰凍!今日見到有5個服務員(全女班) + 4個師傅(全男班),好得意有9男女喺度做嘢呀!講笑講笑!
咖喱豬扖飯 $38 凍芒果茶 $10
吉列豬扖拉麵 $38 凍芒果茶 $10
照燒雞中翼拉麵 $38 紅提子汁 $13
唔記得今日係星期日嚟,係無午餐套餐叫!
無咗個套餐沙拉 / 壽司 / 魚生&餐飲!可惜可惜!
配了一支有氣紅提子汁,濃濃嘅紅提子味十分濃郁!
凍芒果茶係我嘅必選,因為同樣味道濃郁又夠冰凍!