2016-06-02 254 浏览
Mr Che 回來了 that means 我又中伏了今次中的是人氣高企的Lab66試食團由六人組成 本身是姊妹店陸陸雞煲的捧場客看到Lab66開張已嚷著要試終於夾到時間去試食...為免排隊,上星期已經訂了位冗員朋友收工收得早先行坐下,然後Whatsapp說我們被安排坐四人枱小弟立即變了樹熊咁既樣:唔係掛?到達後即時變了主席側面邊兩人,頭尾各一餐具加埋嘢飲已經佔據枱面一半位置Waitress姐姐話太多人book喎咁我又唔明點解walk in 反而六位可以坐到六人枱喇。。。為免一枱都係,先點了。。。海怪沙律 即係軟殼蟹沙律,蟹炸到過晒火 苦的,菜就得d火箭菜咁滯。咸旦炒魷魚 完全無咸旦味,個汁又掛唔到上魷魚。直程好似d情侶面和心不和咁。蒜容包 佢建議同魷魚一齊叫,但你點估到個汁會唔好食先?墨汁意粉味道正常但上枱唔熱!個賣相有驚喜(其實係驚嚇)芝士薯條 D傻條淋晒架大佬!唔駛再評啦唔記得咩茄黑豚肉 呢個味道我無挑剔,不過下次一哥焗豬扒呢家嘢都係揾黃子華抵食d仲有個蠔餅唔...真係有蠔咩?想加單都唔敢啦呢個時候waitress姐姐話加返張枱比我哋但都食完啦真係Next Station Des
Mr Che 回來了 that means 我又中伏了
今次中的是人氣高企的Lab66
試食團由六人組成
本身是姊妹店陸陸雞煲的捧場客
看到Lab66開張已嚷著要試
終於夾到時間去試食...
為免排隊,上星期已經訂了位

冗員朋友收工收得早
先行坐下,然後Whatsapp說我們被安排坐四人枱
小弟立即變了樹熊咁既樣:唔係掛?

到達後即時變了主席

側面邊兩人,頭尾各一
餐具加埋嘢飲已經佔據枱面一半位置
Waitress姐姐話太多人book喎

為免一枱都係,先點了。。。
海怪沙律
即係軟殼蟹沙律,蟹炸到過晒火 苦的,菜就得d火箭菜咁滯。

咸旦炒魷魚

蒜容包
佢建議同魷魚一齊叫,但你點估到個汁會唔好食先?

墨汁意粉
味道正常但上枱唔熱!個賣相有驚喜(其實係驚嚇)

芝士薯條
D傻條淋晒架大佬!唔駛再評啦

唔記得咩茄黑豚肉

仲有個蠔餅
唔...真係有蠔咩?

想加單都唔敢啦
呢個時候waitress姐姐話加返張枱比我哋