2020-05-21 247 浏览
呢排疫情令大家生活压力咁大,到左520系时候比自己放松心情,过翻啲有仪式感嘅生活☺️黑立方$68🍫黑配金嘅colour tone令呢道甜品卖相更grand。3旧正方体嘅真身分为3部份,外层系薄薄嘅脆皮,中层系chocolate mousse,而中心就有啲香蕉蓉,配埋旁边嘅chocolate ganache。整体好香浓,但唔会太甜。口感方面,磨蓉再雪冻嘅香蕉蓉食落好滑,同chocolate mousse软滑嘅口感不谋而合。日本慢煮猪.日式姜汁豉油配珍珠米$68🐷估唔到行西式风格嘅餐厅会有日本饭😳就等我会会佢。慢热猪食落超软超入味,豉油味唔会因为浓而抢走左猪本身嘅肉味,个萝卜亦系水准之作,食落好淋而且入味👍🏻微辣明太子蟹肉忌廉汁配手卷意粉$88🍝(之前岀过post)Lunch menu会包是日餐汤:蕃茄汤,同埋热柠水/柠茶

黑立方$68🍫

日本慢煮猪.日式姜汁豉油配珍珠米$68🐷

微辣明太子蟹肉忌廉汁配手卷意粉$88🍝
(之前岀过post)

Lunch menu会包是日餐汤:蕃茄汤,同埋热柠水/柠茶
  • 黑立方
  • 蕃茄汤