2020-06-13
最近忙着幫公司選購燈飾,逛完旺角忙裏偷閑,放工時間走到樓上 cafe 享受與 bestie 的愉快時光。店員會先為客人量體溫,有消毒搓手液供使用,防疫措施做到足。來這裏的大部份都喜歡玩 board game,門口放了很多不同種類型的 board game ,年輕店員非常熱情的教我地點玩,不過記得叫定嘢食然後一邊玩遊戲一邊等美食。5%黑淑手打牛肉芝士漢堡配薯條 $128賣相很好有層次感,熔岩般嘅芝士好似就快要流出來,黑椒手打牛肉味道濃郁,厚身多肉汁,十分有驚喜。就連漢堡包兩面都焗得非常香脆,芝士漢堡配脆口薯條感覺係最吸引,份量好十足,食到停唔到口,推薦試吓好滋味 。 套餐配 $40 以下飲品,其他補差價就可以了,我點了最愛的 Cappuccino,賣相平實樸素,咖啡香味撲鼻,口感綿密,味道層次分明。最後當然我唔會錯過 加$28配自家製蛋糕啦!當日我揀咗 tiramisu ,味道突出,入口鬆軟,甜度適中,令人回味。旺角地點交通方便,又食又玩,一大班朋友或者幾個閨蜜傾偈放鬆,一個很好的選擇。
店員會先為客人量體溫,有消毒搓手液供使用,防疫措施做到足。
5%黑淑手打牛肉芝士漢堡配薯條 $128