好難得終於抽到時間去食Soho University 嘅優惠,今次特登衝住呢個pizza而嚟中環🤫Soppressata piccante ($208 ☞ $50) 其實就係 mozarella底,冇咗basil然後加咗辣肉腸~食落去幾香,而且批邊好軟熟,咬落去有陣炭爐烤過嘅香味,亦都做到正宗拿玻里pizza個種批底薄批邊厚嘅效果~加埋辣肉腸balance返食落去超幸福🥰 另外仲可以request店員幫係係pizza上面現磨芝士😆Quattro Formaggi ($208 ☞ $50)就係由四種芝士組成嘅pizza,分別係Mozarella、provolone、藍芝士同埋羊奶芝士,前兩隻芝士主要提供拉絲效果,食落去藍芝士個味都幾出,芝士控應該好滿意🧀️ 佢另外提供辣油可以加落去,不過自己覺得太辣就冇加到了~老實講平時食一片pizza都差唔多$50,而家係$50 原個pizza真心冇得輸,望到埋單係$110/2人個下真心平到有啲難以置信💁🏻‍♀️ 不過其實自己正價嘅時候都幫襯過,所以係有冇discount都真心推介🤤 另外店員都幾nice,如果慶祝生日都幾適合過嚟🎊❃注意❃今次係Black

❃注意❃
今次係Black Sheep Restaurants 做嘅Soho University promotion,大學生就可以用$50嘅價錢享用一系列嘅食品,係呢間Soho分店先用到㗎~