由湯,餐包,沙律,主菜到甜品,都係令人回味嘅ITEMS,好似好誇張咁,但真係每道菜都有幸福嘅感覺~~!呢間係一間社企餐廳,部份店員係聽障人士,當初都係因為想支持下社企所以黎食,點知食後我覺得係自己被寵愛了一場先講主菜:龍蝦好新鮮好彈牙,比目魚油香重,個薯蓉底都好正~主菜2:個 Pizza 真係極度驚喜,第一啖咬落去~嘩聲四起~竟然係~~咸蛋味!!!但估唔到係勁 match個pizza.....食完再三回味....好想再食!蕃茄湯,濃濃蕃茄味~蒜蓉飽,好脆但唔硬前菜:巴馬火腿沙律/煙三文魚沙律~Fresh~巴馬火腿沙律個汁好特別~好味!甜品:除左藍莓Cheesecake,仲有 Brownie揀~通常set dinner嘅甜品都Hea,估唔到呢個SET去到最尾都咁正~好Rich嘅感覺~!整體黎講,呢個價錢有咁嘅5星級質素,味覺由頭豐富到尾,已經好想快d再黎食~~!!

先講主菜:龍蝦好新鮮好彈牙,比目魚油香重,個薯蓉底都好正~

蕃茄湯,濃濃蕃茄味~蒜蓉飽,好脆但唔硬

前菜:巴馬火腿沙律/煙三文魚沙律~Fresh~
巴馬火腿沙律個汁好特別~好味!

2020-10-31