星期五夜晚7點左右已經好多人等位,見到生意咁好一定要試下啦~餐廳空間不大,裝修比較簡約。可能因爲餐廳食客比較多,所以位置都好貼,基本上係枱痴住枱,坐得都幾逼下(同搭枱無乜分別)...waiter態度幾好,好快咁介紹咗招牌菜式,幫我地落埋all you can eat 嘅薯條。薯條好快就上咗,熱辣辣,非常香口,仲有淡淡黑松露味,值得推介!黎到梗係要試下招牌flat iron啦,揀咗5成熟。見到佢地主打嫩滑嘅flat iron部位,再加埋5成熟,諗住一定唔會出錯啦。估唔到牛扒竟然完全唔嫩滑,甚至可以話係韌,對個牛扒都幾失望。不過牛扒配嘅蒜又幾好食。同埋$150嘅份量係一定唔夠食的,得4、5塊肉,除非你喪食薯條,比多$50加多50%肉先勉强夠(加完都唔特別多)。以一塊200蚊嘅扒黎講,性價比都幾低下,加埋餐廳坐得又唔舒服,整體有待改進。
Flat Iron