2021-05-02
九宮格燒牛盛盒🐂$288呢個signature係一定要叫既🤣🤣講真燒曬落去都唔知邊個打邊個😀但係有幾個真係超突出既☺️右上角個個厚切牛舌芯👅真係超正厚身但係口感好好😆第一行第二個A4和牛油脂豐富入口即溶😇右下prime 牛小排 脂肪偏多但係個人特別鍾意夠曬肥😆其實仲有⋯安格斯牛仔骨、芫茜辣漬牛小扒、薄燒頂級肉眼、生薑燒骰仔牛梅花、壺漬牛肋肉 、汁燒護心肉🤣🤣🤣🤣🤣個人覺得無醃製嘅牛好食啲因為牛味出d特大薄切牛舌👅$68見個牛舌咁正所以叫埋呢個薄切版🤣🤣賣相100分味道都80分架因為夠曬薄所以燒一陣就食得但係本身小塊所以無平時食牛舌咁爽口牛油芝士金菇🍄$28哇估唔到呢個跑出真係超級好食☺️本身鍾意食芝士既朋友唔可以錯過😉超多芝士有拉絲既效果😃同埋食曬d金菇d芝士仲可以撈其他肉食😆飯團🍙$18呢個就偏乾身同埋淡味🤣🤣相對唔係太特別其實呢間性價比真係高😁佢有超多調味料可以有唔同食法😄同埋有一樣野一定要讚就係通風做得好👍🏻食完真係唔覺有好大陣燒肉味😊真係大推!!!-🚽(5🌟滿分)🌟🌟🌟🌟正常乾淨程度😀格數都正常雖然都要等🤣同埋有曬紙巾🧻同消毒😆可惜洗手盤積水太多地下都有d垃圾無人執扣左1分
右上角個個厚切牛舌芯👅真係超正厚身但係口感好好😆
其實仲有⋯