2004-10-20 25 浏览
四個人係旺角食火鍋, 諗住倫敦會少人過始創咪去食啦, $48都幾抵, 上到去原來d款式真係唔多, 連烏冬雞子豬紅個d都無, 我最喜愛的舵鳥肉更加唔駛諗啦........不過一分錢一分貨, 算啦!!order完食物, 上檯個時原來係一大碟咁上, 即係好似係大排檔個d咁呀! 睇落去感覺好勁, 其實咁都好架, 唔洗浪費咁多碟食物方面, 手打丸的墨魚丸同魚丸都good, 鮮牛肉好滑又唔會太細塊, 肥牛就太肥啦, 水餃同雲吞都好正, 推介!! 其他都係一般水準啦飲品都唔貴, 平均$28一渣, 大啤都係$15一支, ok喎, 有飲有食埋單飽飽, 位位$90service ok, 個場好大, 一定唔會坐到背頂背, 又唔會四周煙霧爾漫, 唯獨係少d款囉!