今日红日都知会等得耐啲 等左半个钟到送到上黎一打开个外卖盒见到啲薯条少得可怜 如果我系第一次食可能会唔知觉得一直都系咁少 但以前一直食都五会系一望到就想数下得几多条薯条 一数得19条 咁就打落去同佢讲 一讲完佢就话:一直以黎都系咁少既 咁样 心谂:一直以黎都系咁少 叫左呢间野都好耐 一定五系咁样 跟住佢不断叫我地落去换左佢 我地就讲: 但呢个系你地真系比少左好多,仲要我地落去换 咁我做咩要叫外卖?佢就cut我地线 我地就不断打不断问佢就不断cut 佢一听就讲:45蚊有野饮有薯条鸡髀仲想点?再cut线 我地只系想你换一换比我地 但个吖姐个语气都系事不关己 唔关我事 不嬲都系咁 你要换你就自己落黎换既态度去讲野 态度劲差 。

外卖送餐