本來諗住去食一蘭,行過經過見到呢間冇咩人,之前已經想試。因為疫情嘅影響,一入去要量體溫,又會比搓手液你(表面功夫做足)我哋叫咗兩個飯,一個溫泉蛋牛肉飯一個係鰻魚配和牛飯落咗單大概10分鐘,再加多一個炸魷魚等咗大概20分鐘牛肉飯終於到,因為等到已經有啲肚餓,已經無等另外一個飯就開始食。食咗差唔多一半,就吹下佢個鰻魚和牛飯幾時到? 個侍應聽完走咗入廚房問,問完又唔答,我要再問佢先話:個鰻魚要燒要等耐啲。我見隔離遲過我哋入嚟,唔係食魚生飯,都一早已經到晒。到牛肉飯食淨返兩啖嘅時候,鰻魚和牛飯終於到啦!等我睇吓塊鰻魚又燒得幾靚先,燒咗成40分鐘。嘩!燶晒嘅!?等左40分鐘,嚟到係兩小塊又燶又乾嘅鰻魚🤷🏿至於炸魷魚呢?梗係冇黎啦,因為都冇落單!sorry, 唔好意思,當然係冇啦,話原來冇落單又走咗去。其實食物味道有幾好,環境裝修有幾好,表面工夫做得幾好,但係你哋嘅員工咁樣,做得幾好都冇用,更何況唔係。去隔離食吉野家都冇咁嬲等左40分鐘你碗飯,再去花20分鐘去比呢個食評。我足足浪費左一個鐘頭喺呢間餐廳。我當時無比意見你地,係覺得嘥氣...服務我比一星,係因為佢冇得empty 左個星
我哋叫咗兩個飯,一個溫泉蛋牛肉飯
一個係鰻魚配和牛飯
落咗單大概10分鐘,再加多一個炸魷魚

服務我比一星,係因為佢冇得empty 左個星