2018-08-05 353 浏览
一入去, remind我哋只可以食1.5hr. ok, 冇問題。坐低唔夠5分鐘,d friend都未到. 叫我一定要落住兩樣野先,企喺道要我即刻落。食物質素好麻麻。around 80 hkd 一個意粉,份量細+唔好食。 純粹意粉撈茄汁嘅味道。 完全唔值呢個價錢。食到一半,俾張單我哋叫我哋埋咗單先,態度又差。唔知以為我哋食緊放題/唱K. 大佬,食個意粉洗唔洗chur到咁.俾咗錢,繼續食。點知……佢…… 開始收杯收碟☻☻ 同我哋講:下一輪嘅客人差唔多要入坐, 你哋都差唔多時間. 我問: 乜唔係話1.5hrs 㗎咩。佢話: 但我哋下一輪客人要入坐la. har?咁都得... 40mins 閃人.佢有咁多客人meh? 附近好多好野食,唔洗專登去呢間。另外,哈利波特迷千祈唔好抱其望,因為你一定失望XD

40mins 閃人.

佢有咁多客人meh? 附近好多好野食,唔洗專登去呢間。

另外,哈利波特迷千祈唔好抱其望,因為你一定失望XD