2019-12-23 259 浏览
4 Guys食5 Guys終於去左K11 Musea 試FIVE GUYS!係香港開咗咁耐都無去食, 係因為怕排隊!但今日朋友suggest 食呢間就去左試!呢間分店唔迫,好有空間感!等候期間有花生放題🥜🤭我地今次四個人去叫左四款Burger, 四款試哂😍😍😍1. 單層漢堡2. 單層芝士漢堡3. 單層煙肉漢堡4. 單層煙肉芝士漢堡5. 大薯條6. 汽水 (無限添飲)7. Milkshake 我覺得四款Burger入面最好食就係Little Cheese Hamburger 🍔 個包超厚配mayo+ 🥬生菜+番茄🍅+炒蘑菇🍄 +炒洋蔥🧅 + 🥒酸瓜!塊牛肉超厚, 食落有肉汁! 我覺得Bacon個味似豬肉乾,而且脆口好乾身!個人認為不用加! 🍟FRIES (Large size) $60薯條份量好多,我地食個人食個Large剛剛好!我地無要辣🌶 因為有朋友唔食得辣😭薯條又粗又大條,連皮用花生油炸過2次!雖然好多人都話好好食,但不是我喜歡的薯條款!🤭🤭🤭Oreo Milkshake $55總結係超級甜! 好大杯,飲完好飽!😂而且奶味好重! 總結黎講,可以一試👍🏾
4 Guys食5 Guys

我地今次四個人去叫左四款Burger,
四款試哂😍😍😍

1. 單層漢堡
2. 單層芝士漢堡
3. 單層煙肉漢堡
4. 單層煙肉芝士漢堡
5. 大薯條
6. 汽水 (無限添飲)
7. Milkshake

🍟FRIES (Large size) $60

Oreo Milkshake $55
總結係超級甜! 好大杯,飲完好飽!😂而且奶味好重!

總結黎講,可以一試👍🏾