2021-09-02 39 浏览
約咗朋友去尖沙咀飲嘢,行咗上諾士佛台,第一間就見到依間blend pig。因為落緊雨望咗Menu覺得價錢都幾抵食就坐低咗啦。環境都幾適合我地!Apple gin mile $68酒都幾重手🤣飲幾啖就開始暈暈地Passion apple $58呢杯就冇酒既,不過味道就淡咗少少Omnipork nachos $148勁大兜,其實係咪所有nachos都係咁大兜,不過真係送酒吹水既良伴。味道都幾野味,有少少辣辣地,莎莎醬再加埋芝士仲有夾埋d肉一齊食,味道啱啱好口感又有層次。Mushroom risotto $168上檯果時略嫌細咗啲,不過菇味好濃郁,加埋芝士個飯都好creamy。成日眼闊肚窄,個份量原來都夠食。Beef shot rib $248Wooo勁大舊肉,以為佢會好un,都唔洗用力就切到。佢係燒到全熟,但又無因為咁而好乾好un好鞋。但係個汁好似平時食豬助骨嗰個汁🤣有一刻我以為自己食緊豬助骨!Cheese cake $72Cheese cake 味道都可以,質感濕潤唔乾係必須的,朋友死都要食😫我就覺得貴咗少少😩

Apple gin mile $68
酒都幾重手🤣飲幾啖就開始暈暈地
Passion apple $58
呢杯就冇酒既,不過味道就淡咗少少

Omnipork nachos $148

Mushroom risotto $168