2021-11-06
#上環為3D拉花咖啡而來, 實在太得意! 昏暗街道有個亮眼綠色招牌, 好易搵! 餐廳擺設好多模型, 應該係 Avenger Fans 吧🤔! 重金屬感的設計! 🥓英式早餐 English Breakfast $118 ~ 用料豐富, 有德國腸、火腿、煙肉、沙律菜、滑蛋、雜菇、薯角、蒜香多士、烤番茄 & 茄汁豆! 色彩豐富, 味道仲幾好, 個蛋炒得相當不錯! 🍕拿破崙肉腸披薩 Napoletana Sausage Pizza $128 ~ 足有8吋, 唔係超薄脆底, 但唔算厚, 有大量雜椒及洋蔥底, 蕃茄醬酸甜度剛好, 再加上肉腸片, 好滿足!😎3D 咖啡 $70 ~ 有7種味道可選, 連圖案都可以選架! 貓仔、狗仔、熊仔, 又或者由咖啡師隨機製作, 我當日就係多啦A夢喇! 🍫Mint Chocolate $36 ~ 朋友表示味道幾出色, 唔太甜好平衡! 🧐要早早訂位啊!
要早早訂位啊!