2021-01-31
上社交平台睇,知道元朗店既放題款式係上年十月有update,間唔中轉下菜式都唔錯。價錢同之前一樣,星期六、日每位$208加一,12點至3點。雖然有得walk in,都係事先訂枱最穩陣。(最近六點後無堂食,所以餐廳好似加左六點前既放題時段,可以打去問下)刺身、壽司、鰻魚、芝麻雞翼等等都保持水準。侍應收碟速度仍然好迅速。食放題好鐘意將刺身疊上壽司一齊食,更加滿足。芝士蒜蓉包:好脆,要趁熱食。不過都係建議留肚食其他椰汁流心球:無左紫心香芋丸,換左椰汁流心球,口感煙韌,中間有流心椰汁,唔錯墨魚餅:蘸泰式辣醬食唔錯炸雞軟骨粒:趁熱食,好脆好香口,凍左唔好食花雕醉雞翼:凍食,帶有少少酒味,喜好:芝麻雞翼>花雕醉雞翼>土匪雞翼黃金蝦:鹹蛋黃味好味,比燒海蝦好食清酒煮蜆:麻麻地惹味小炒魷魚翼:魷魚厚實,有趙口,唔會好韌,好食土匪雞翼:比較乾身,鐘意三X既調味多d燒貝柱帶子:味道比較寡,麻麻,無芝士焗帶子咁吸引比目魚:甜甜地,口感唔錯,幾好食蒜蓉焗蠔:我地都麻麻地尼款口味,覺得唔係好夾,都係鐘意芝士沙律醬焗蠔多d飲品&甜品價錢與質素相符,放題不錯的選擇。
食放題好鐘意將刺身疊上壽司一齊食,更加滿足。
芝士蒜蓉包:好脆,要趁熱食。不過都係建議留肚食其他
墨魚餅:蘸泰式辣醬食唔錯
炸雞軟骨粒:趁熱食,好脆好香口,凍左唔好食
黃金蝦:鹹蛋黃味好味,比燒海蝦好食
清酒煮蜆:麻麻地
惹味小炒魷魚翼:魷魚厚實,有趙口,唔會好韌,好食
土匪雞翼:比較乾身,鐘意三X既調味多d
燒貝柱帶子:味道比較寡,麻麻,無芝士焗帶子咁吸引
比目魚:甜甜地,口感唔錯,幾好食
飲品&甜品
價錢與質素相符,放題不錯的選擇。