2021-08-12
上網睇8月有優惠: 二人同行,1人半價 (只限午市及星期一至五)! 於是同朋友book左星期四12點! 限食3小時~相信大家聽過大喜屋, 質素都幾好既! 見佢做優惠, 平均每個人都係$236! 平時晚市每人加埋一都係300幾蚊架!咁梗係無執輸, 去試下啦! 影左好多相 最推介既係拖羅刺身!!! 難得可以任食拖羅, 梗係瘋狂嗌啦! 不過可恉既係 我地無論嗌 4/6/8年, 佢都係俾2件渣不過唔緊要, 話明任食, 我都encore左好多輪! 拖羅都算中上啦, 但唔夠肥美, 而且有少少筋, 咁任食放題, 俾到拖羅食算好好架啦~跟住有海膽心卷, 無苦味, 但亦都唔多甜味, 不過細細舊, 唔會飽到食唔到其他野, 任食之餘而且D紫菜都係脆既, 要求就唔好太高啦~另外, 比較推介既熟食有芝麻雞翼同鰻魚, 因為都幾大塊, 亦都整得好入味! 其他既食物就普通啦, 因為選擇實在太多! 所以我都無每項陳述出黎啦~俾各位網友去慢慢欣賞啦!飲品方面, 都有好多道地烏龍茶+道地綠茶! 而且亦都任飲!而甜品方面 (無影到相呀sorry), 除左好多唔同款式既cake, 亦都有haagen dazs (有藍莓+脆餅
飲品方面, 都有好多道地烏龍茶+道地綠茶! 而且亦都任飲!
而甜品方面 (無影到相呀sorry), 除左好多唔同款式既cake, 亦都有haagen dazs (有藍莓+脆餅), 同埋movenpick (只有朱古力), 亦都任食既!
So far, 基本上lunch其實幾抵食既! 因為有好多款式既食物+甜品+飲品! 個日lunch食完之後, 夜晚都無食任何野啦~~