2020-05-11
想食燒肉, 又驚夜晚食到頂住個肚, 於是一早打電話BOOK定午市既位一係ISQUARE食和牛燒肉! 皆因佢做緊PROMO, 1200-1500無限時任食任飲(不包括酒精飲品)成人只係每位288蚊! 無限時對我黎講係最最吸引, 因為一般120分鐘食燒肉真係有少少趕, 今次可以慢慢食啦!估唔到平日既中午都可以爆滿, 好彩BOOK定位! 一坐低店員就會安排一個和牛拼盤, 等你每隻肉都可以試下而且懢番等候時間, 真係一坐低就開始食。款款肉都係咁厚切咁大塊絕冇欺場, 油花又靚, 而家睇到張相都想食呀! 款款都咁好食咁JUICY, 軟腍又有牛香, 你係絕對唔會食到韌既牛呀~ 正! 除左牛, 當然要試下其他野。海鮮類海蝦ok正常, 螺有驚喜, 好鮮甜。主食類和牛炒飯係香, 亦夠乾身, 唔錯, 不過都係原盤和牛吸引D! 天婦羅類炸衣薄, 即炸所以夠香脆, 炸蝦必點~蔬菜類沖繩秋葵, menu上有兩種秋葵, 一種係就咁比你燒既, 而另一種就係依隻已經拌左醬汁既即食秋葵, 秋葵望落翠綠新鮮, 醬汁有d wasabi同埋柚子醋既味道, 好清新, 解膩一流。甜品類haagendazs同movenpick任食既
除左牛, 當然要試下其他野。
海鮮類
海蝦ok正常, 螺有驚喜, 好鮮甜。
主食類
天婦羅類
炸衣薄, 即炸所以夠香脆, 炸蝦必點~
蔬菜類
甜品類
haagendazs同movenpick任食既放題店一定係加哂分!! 而且仲有多款口味!! 重點係我食左3杯movenpick, 另外仲有其他牌子既雪糕雪條, 多到 唔會試得哂~ 係雪糕櫃旁仲有個甜品櫃, 豆腐花呀CAKE呀咁。
飲品類
依個$288放題係唔包酒精類飲品, 想飲都可以加錢, 不過非酒精類都有大量選擇, 熱茶凍茶汽水果汁一應俱全!
2點半LAST ORDER, 可以食到3點先離開~ 足足3個鐘食高級食材, 回本冇難度囉!