2021-09-05
好耐冇打過邊爐,睇睇下社交平台又見到呢間八幡屋涮涮鍋有星期一至四全日買一送一優惠,就即刻去試下😆唔只星期一至四全日有買一送一優惠,而星期五六日亦有晚市優惠二人同行一人半價🤤我食既套餐係M5和牛海鮮盛宴,但其實唔止海鮮同和牛,仲有埋任食刺身👍一入去就比咗QR code我,係自助落單既❤️出面自助bar區有壽司、沙律、蔬菜、甜品、醬料,仲有少少熟食同碗仔翅🤩亦有好多火鍋配料可以任食,例如芝士腸、牛丸、芝士丸!亦都有出前一丁、烏冬作配搭🥰飲品亦有很多選擇,包括菊花茶和汽水😉M5和牛同牛肩胛都好新鮮,肉質嫩滑!海鮮亦有帆立貝、海蝦、生蠔,會用冰墊係底保持新鮮度🥳刺身有三文魚、甜蝦等,食落好有口感,好正!😚亦都有好多炸物,例如香芋丸、炸茄子、炸金菇,夠熱同脆!至於環境衛生都好好,望落去整潔舒適,放置冷凍食品嘅櫃門都有關,甜品亦有用保鮮蓋蓋上😁平時打邊爐時間可能唔多,所以食到好趕,但今次有三個鐘時間可以慢慢食,一邊傾偈一邊食😎食到飽晒之餘又好滿足,性價比好高😤