2025-06-06
以前覺得食放題/自助餐唔抵,因為細食嘅人好難食到回本。去咗極尚大喜屋,發現真係實現「回本冇壓力」🫶🏻!$200幾蚊就可以食到咁豐盛嘅日式放題,求其嗌啲鮑魚、花膠、刺身已經回晒本😆,佢哋定期更新Menu,價錢抵食又唔肉赤💁🏻♀️。晚市都係唔使$300就食到飽🤰🏻不過我揀咗中午食,因為最早可以由中午12點食到3點🌟,想食盡呢3小時記得12點好到喇!💛 識食梗係狂狂狂嗌 刺身 赤蝦、三文魚、甜蝦、北海道帶子、北寄貝、赤貝、油甘魚、希靈魚,仲有蟹腳等等。啲刺身魚真係好厚切😍,三文魚好靚,夠肥美!🩷 回本必食呢啲👇🏻🌟 紅燒鮑魚飯 鮑魚炆得好腍好入味,份量Perfect🫶🏻🌟 醉鮑魚🌟 金蒜炭燒廣島蠔 (重蒜🤤好正🌟 金湯花膠如果食得落,我都想再食多份嚿花膠真係大件得誇張,好好味👍🏻🌟燒金枕頭榴槤王食到勁飽都隊咗2件,夠甜又軟綿壽司都有勁多花款🍣估唔到放題都食到咁精緻、咁靚嘅壽司。其實我嗌咗好多款㗎,不過擺晒入口都食到影唔切‧‧‧🙈🍣 厚切鰻魚玉子漢堡兩層玉子中間夾住明太子醬好值得要食,口感好正🍣 焦糖鵝肝壽司好有驚喜!加咗焦糖甜甜哋,好好味😍🍣 海膽三色中餅心心形狀好得意,海膽都好新鮮🍣 千
晚市都係唔使$300就食到飽🤰🏻
💛 識食梗係狂狂狂嗌 刺身
🩷 回本必食呢啲👇🏻
🌟 紅燒鮑魚飯
鮑魚炆得好腍好入味,份量Perfect🫶🏻
🌟 醉鮑魚
🌟 金蒜炭燒廣島蠔 (重蒜🤤好正
🌟 金湯花膠
如果食得落,我都想再食多份
嚿花膠真係大件得誇張,好好味👍🏻
🌟燒金枕頭榴槤王
食到勁飽都隊咗2件,夠甜又軟綿
壽司都有勁多花款🍣
🍣 厚切鰻魚玉子漢堡
兩層玉子中間夾住明太子醬
好值得要食,口感好正
🍣 焦糖鵝肝壽司
好有驚喜!加咗焦糖甜甜哋,好好味😍
🍣 海膽三色中餅
心心形狀好得意,海膽都好新鮮
🍣 千島杏片赤蝦
🍣 拖羅蓉伴吞拿魚
🍣 拖羅蓉虎蝦
🍣 三重芝士松葉蟹肉卷
最尾梗係要食雪糕同甜品🍧
除咗有大家up得出嘅雪糕牌子,我覺得自助區個軟雪糕都幾好味🍦。
今轉係哈蜜瓜味,仲可以揀2溝。唧完個雪糕,過隔離加幾粒爆谷🍿,開鎖隱藏食法🌟!啲焦糖爆谷炒得好好味,食落又唔會起渣,係出色嘅!
食咗好多好多嘢🤰🏻
久唔久食返餐放題都幾滿足!🤣