2024-05-01 21 浏览
🍊 餐厅名称:御满屋日本料理 (荃湾)🐝 味道:7.5/10环境:7/10整体分数:7/10💰人均:$250+———————————————————好几年无食过日式放题咁济,今日黎到呢间系性价比极高嘅放题餐厅,同时提供左4个唔同set俾大家选择。我地就拣左最basic A set,唔好以为最平就无乜好野,其实已经有成77品提供,而且有自助吧,饮品包括啤酒都系无限供应,真系抵到烂。自助吧有甜品雪糕,炸物,日式前菜等等。最惊喜系有Haagen Dazs,不过我地食得太耐先拎,想食个时无晒。咁自选食物都不外乎刺身,寿司,烧物等等啦。刺身处理得不错,新鲜好重要,有埋泰式生虾,真系好意外。手卷方面竟然呢个价钱有海胆叫,会唔会太佛心。烧物有串串亦都有烧鱼,连烧生蚝都有。整体cp值好高,价钱以放题黎讲算平,同一班朋友吹水食饭最好不过嘅选择。薯饼蛋饼 💰38三杯鸡扒便当 💰72经典卤味大拼盘 💰70古早味冬瓜茶💰18🗺️ 荃湾众安街55号大鸿辉(荃湾)中心10楼 🔍#Flavorfortday荃湾🚆 荃湾站B1出口,步行约10分钟#荃湾#荃湾美食#香港美食#美食#周末#探店#foodie#hkfoodi
🍊 餐厅名称:御满屋日本料理 (荃湾)🐝

味道:7.5/10
环境:7/10
整体分数:7/10

💰人均:$250+
———————————————————

自助吧有甜品雪糕,炸物,日式前菜等等。最惊喜系有Haagen Dazs,不过我地食得太耐先拎,想食个时无晒。咁自选食物都不外乎刺身寿司,烧物等等啦。刺身处理得不错,新鲜好重要,有埋泰式生虾,真系好意外。手卷方面竟然呢个价钱有海胆叫,会唔会太佛心。烧物有串串亦都有烧鱼,连烧生蚝都有。

薯饼蛋饼 💰38
三杯鸡扒便当 💰72
经典卤味大拼盘 💰70
古早味冬瓜茶💰18

🗺️ 荃湾众安街55号大鸿辉(荃湾)中心10楼
🔍#Flavorfortday荃湾
🚆 荃湾站B1出口,步行约10分钟

#荃湾#荃湾美食#香港美食#美食#周末#探店#foodie#hkfoodies#hkfoodie#foodieshk#foodiehk#hkfoodblog#hkigfood#hk#hkfoodlover#hkfood#hkfoodblogger#hkfoodstagram