2025-04-20
今日去旺角波鞋街shopping , 發現有間Milkshake 店, 一向係Milkshake , Yogurt 愛好者嘅我當然要試下佢啦. 紅火龍果薄荷乳酪 佢哋採用新鮮水果, 係勁多嘅水果配埋乳酪打出黎. 開發式廚房睇到佢地無加糖漿同冰. 好足料, 新鮮好味健康. 呢杯真係100分. 日本抺茶奶昔好香濃抺茶,絲滑嘅奶昔配埋煮得Q彈嘅珍珠真係絕配,真係嬴出面好多珍奶店成條街. 個賣相仲好吸晴打卡一流, 有隻可愛熊貓頭像棉花糖 ! 巴馬火腿芝士窩夫呢個真係足料又好食,窩夫外脆內軟,食得出佢地用足料新鮮雞蛋做個窩夫蛋香味濃郁,唔係用預製蛋漿. 配上滿滿芝士碎嘅巴馬火腿,真係勁豐富!第一次食鹹味的窩夫真係有驚喜 , 味道好正, 呢個一定會番食. 士多啤梨窩夫三文治滿滿嘅士多啤利, 賣相已經相當吸引,窩夫外脆內軟滿滿吉士醬夾住新鮮士多啤梨粒,清新口味甜而不膩 , 口感一流 .佢地所有食物都係即點即製,熱辣辣新鮮製作.呢間健康優質奶昔窩夫小店, 值得我番食. SHAKE!T(香港)地址: 香港旺角豉油街25-31號地下4A號舖
紅火龍果薄荷乳酪
日本抺茶奶昔
巴馬火腿芝士窩夫
士多啤梨窩夫三文治
佢地所有食物都係即點即製,熱辣辣新鮮製作.
呢間健康優質奶昔窩夫小店, 值得我番食.
SHAKE!T(香港)
地址: 香港旺角豉油街25-31號地下4A號舖