餐厅: 譚仔三哥米線
资讯:

2022-10-29 112 浏览
☘️今日同屋企人食晏,大家都话已经好耐冇食米线,好挂住谭仔三哥咁话,我记忆中只系食过一次,冇乜特别印象,觉得佢比较淡味,唔及我响荃湾食开𠮶间咁浓味! 但应大家要求,就试多一次,比个机会佢平反! ☘️我哋三个都拣咗过桥米线,贪佢乜都有,唔驶左拣右拣。一个汤底拣咗酸辣,另外两个拣重庆酸辣,为咗唔好食到要不断饮水,辣度只选小辣,感觉刚刚好😜。 今次食呢个重庆酸辣确系比普通酸辣浓味,而且好多配料,其实一个人真系食唔哂,下次都系自选配料就够了,而且仲可以叫少米线😀☘️最细食𠮶位自选两种配料米线,但竟然够胆挑战麻辣大辣🤪,最后食到要不停饮水😅 ☘️我哋小食另外叫咗个拍黄瓜,麻辣猪脷同埋土匪鸡翼,味道都唔错!☘️整体来讲都算可以,呢间坐位都算ok唔太迫。

☘️整体来讲都算可以,呢间坐位都算ok唔太迫。

重庆酸辣过桥米线
酸菜