2018-09-05
成日經過呢間餐廳 ,位於商場最深處,見到人流唔多而且 環境唔錯同埋佢哋啲座位亦都好闊落成日都想去試下。 星期日約咗朋友带她去試下呢間餐廳諗住可以坐耐啲傾下計, 餐廳採取自助式下單唔會有人騷擾你,坐幾耐都得。食物方面,我叫咗煙三文魚pizza,安格斯牛肉漢堡另加一客紅豆抹茶cheesecake.煙三文魚pizza - 煙三文魚加上菠菜配上芝士呢個組合有點會差呢? 薄餅佢都整得好鬆脆味道唔錯。安格斯牛肉漢堡- 個包好大個重要配埋啲薯角,對我哋女仔黎講份量真係大大份, 漢堡肉亦都好嫩又有肉汁好味 。紅豆抹茶cheesecake - 蛋糕上到枱份量唔算好大,但係味道就有驚喜喇,紅豆味同埋抹茶味 配合得啱啱好, 唔會太甜亦又食到淡淡抹茶嘅味道。推介飲品方面-跟餐價錢已經包括一罐罐裝汽水, 餐廳亦有提供一啲特色飲品但要加錢例如凍檸茶等。 味道都ok㗎。嗰日朋友亦都讚呢間餐廳好抵食,咁既價錢,咁既環境( 坦白講真係坐得好舒服),又可以俾係坐到咁耐仲要冇乜人,真係好抵。 重要餐廳提供happy hour時段如果想同朋友睇下波或者飲下啤酒傾計呢度都好適合。