2018-03-23 397 浏览
今日我哋第一次去一間聞名已久嘅地方食壽司,地方舒適環境光猛,今天享用的是午餐,不用等位,坐位寛闊,我叫了一個特上壽司定食,有十件廚師挑選的壽司,但是必有海膽、中吞拿魚、牡丹蝦三樣嘅壽司,其他就有壽司師傅發板,今次嘅經歷係唔錯嘅,因為要搭呢個壽司套餐目的就係想食最新鮮嘅壽司,而師傅的而且確就整當時最合時嘅新鮮壽司,10件壽司之中我最欣賞就係帶子壽司肉質鮮美,爽滑甜口!中吞拿魚壽司排第二,吞拿魚嘅油香好吸引,冇根,入口柔軟!油金魚壽司亦都好香滑,牡丹蝦刺身爽口鮮甜,右手邊有兩件卷物,上邊包住粉紅色嘅物料,我食完都唔知係乜,但係都幾得意呀!呢個餐亦都包括了烏冬,冬菇爽滑柔軟,烏冬嘅質地滑脫脫,作為一個餐嘅總結非常好!我很喜歡這裏的餐碟,好靚好有質感,唔知係咪手掣呢!呢一個餐$130 ,再加一!