2017-10-09 319 浏览
餐厅环境吾错,装修几特别,系灯光比较暗,同朋友影相可能就无咁靓,至于食物质素都吾错既,餐牌设计系非常之靓😁我地前后叫左三个主菜,一份鸡翼同埋每人叫左杯野饮,我就试左当日既手工啤酒。意大利饭牛肝菌味超浓又多汁,比意料之外好食,而且饭既软硬度煮得岩岩好,我同朋友都劲中意👍🏻三种味既鸡翼,有辣有酸有甜,系几新奇既,都系一般既鸡翼无咩特别,反而觉得佢玫瑰味(甜味)完全吾好食,好似糖浆浸住咁太甜喇!😣Pizza都系一般,薄皮,胜在用料丰富,mix埋咁多食材一齐食都吾错😊天使面都好食既,系略嫌佢太多汁,如果可以煮得干身d可能会更好味👍🏻期间限定而且价钱又平既手工啤,点可以吾试😁吾中意太浓味啤酒既人呢款啤酒绝对岩你饮🍻😎朋友叫左梳打同绿茶饮品,其实全部都好甜,中意饮甜野既都可以叫既😉其实佢一开始已经有只好靓既玻璃酒杯装住好多吾同既糖果放系枱面,同朋友食完都忍吾住一路倾计一路食佢d糖,其实都几特别😁😁服务员态度都吾错,上菜都上得好快,环境都几适合大家倾计👍🏻
野生牛肝菌意大利饭

鸡翼三重奏