2014-02-19 1697 浏览
依间咁嘅嘢第一次食,点知中伏到应一应,完全系唔掂啰,第一间令我嬲到要上嚟写食评,一嚟原来连最基本泰国餐厅要有嘅嘢海南鸡饭都冇已经火滚,得lunch先有,谂住唔鬼食,但情人节就算数啦,316蚊(套餐价)觉得都okay,唔算话好贵,但顶佢个肺,出到嚟啲嘢食同垃圾冇分别,佢个套餐得虾饼,东荫公汤,菜包,炒菜一碟同泰式炒饭total五样,最火滚系个所谓泰式炒饭,一啲都唔似系泰式啰,唔知边忽似系,仲要劲细碟,一人食都觉少嘅份量,同我自己屋企炒嘅隔夜饭一啲分别都冇,白晒晒,得几只雪藏虾同几粒芒果,仲要系未清干净晒皮嘅芒果,大佬做嘢唔洗悭时间到咁呀嘛?!皮都未清晒就放落去炒真系好q嘢~~啲菜呢就炒到老嘅,炒到黑晒,全餐系得个汤,菜包同虾饼叫正常同啲,咁就收人316,食到满肚火,下次咪洗旨意再帮衬佢,埋单仲要三吹四请,心谂系咪唔想收钱呀!行到就到厨房先叫到人出嚟埋单,可以全村人入晒去冇人睇埸都有啰~~永久backlist依间cheap嘢!!
所谓的泰式炒饭
菜包