今日行開石塘咀果頭,見好耐冇嚟過,同埋記得上次嚟品質都唔錯而且抵食,所以就同朋友去飲番個下午茶!味道方面,今次叫咗幾款點心及湯粉,味道不錯!食物包括1)蝦球湯米線:蝦球新鮮,湯味香濃,米線分量足!(2)蝦球湯河粉:同樣蝦球新鮮,湯味香濃,河粉分量仲多過米線!(3)蟹籽燒賣皇:不過不失!(4)咖哩蒸土魷:大大塊,雖汁嘅色睇落唔係太好,但食落都唔錯!(5)流汁金沙包:完全唔流,又冇蛋黃味,不如叫做奶黃包好過!(6)芋絲炸春卷:算香口,不過不失!環境方面,酒樓嚟講實在太細啦。D椅唔好坐,裝修又麻麻,地方昏暗。馬桶得1個,去廁所又唔方便,同其他食客爭餐死。所以我覺得唔好!服務方面,D待應都幾有禮貌,不過沖水就耐D!衛生方面,碗碟及地方都算乾淨!抵食方面,茶錢同某些點心都平!整體唔錯,眼見酒樓咁細都空空如也,同鄰近逸豪一樣冇客,不禁感嘆生意難做呀!

味道方面,今次叫咗幾款點心及湯粉,味道不錯!食物包括:
(1)蝦球湯米線:蝦球新鮮,湯味香濃,米線分量足!

(3)蟹籽燒賣皇:不過不失!

(6)芋絲炸春卷:算香口,不過不失!

服務方面,D待應都幾有禮貌,不過沖水就耐D!
衛生方面,碗碟及地方都算乾淨!
抵食方面,茶錢同某些點心都平!

食物:蝦球湯米線(正)
食物:咖哩蒸土魷(正)
食物:流汁金沙包(差)
食物:芋絲炸春卷(正)
環境:喜悅海鮮酒家(火鍋專門店)(1)
環境:喜悅海鮮酒家(火鍋專門店)(2)
環境:喜悅海鮮酒家(火鍋專門店)(3)
環境:喜悅海鮮酒家(火鍋專門店)(4)
2010-07-12
食物:蝦球湯米線(正)
食物:咖哩蒸土魷(正)
食物:芋絲炸春卷(正)
環境:喜悅海鮮酒家(火鍋專門店)(1)
環境:喜悅海鮮酒家(火鍋專門店)(2)
環境:喜悅海鮮酒家(火鍋專門店)(3)
環境:喜悅海鮮酒家(火鍋專門店)(4)